PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Fudbalski klub - škola fudbala KLUB 7 Tuzla

TUZLA, Put Breza 28

MI SMO KLUB 7 - PRIDRUŽITE SE KLUBU!!!

Fudbalski klub - škola fudbala KLUB 7 Tuzla

Adresa Put Breza 28
Mjesto 75000 Tuzla
Telefon 035 296 093, 061 131 377
Fax 035 296 093
E-mail info@klub-7.com
Web www.klub-7.com

 

Klub možete pronaći i u sportovima:

 

Opis kluba


Škola fudbala i Fudbaski klub KLUB-7 Tuzla, nastala je iz ogromne ljubavi i fascinacije fudbalom uz bosanski inat i želju da se BH fudbalu pomogne direktno i da se iskoristi ogroman potencijal naše djece uz profesionalan i moderan pristup.

Bazirali smo se na struci tj. našim učenim ljudima sa Univerziteta, ali i programima njemačkog fudbalskog saveza, češke škole, francuske škole, škole fudbalskog kluba AJAX itd.

Cilj projekta je stvaranje nove generacije vrhunskih igrača koji će sa 18 godina biti spremni za vrhunske Evropske klubove. Naravno, postoji projekat za igrače koji dolaze u našu Agenciju sa navršenih 18 godina, u kojem obezbijeđujemo maksimalno usavršavanje fudbalskog umijeća i kao takve prezentiramo Evropskom i Svijetskom tržištu. Sav projekat se bazira na RADU, kao jedinom garantu uspjeha, a rad podrazumijeva individualnog trenera (Marjan Đurić) i puno angažmana od strane igrača, njegove porodice, kao i cjelokupnog tima Kluba 7. Cjelokupan proces individualnog treniranja je besplatan.

Program rada škole je jedinstven na ovim prostorima, čini simbiozu programa profesora Midhata Mekića (Univerzitet Sarajevo), Branislava Mikića (Univerzitet Tuzla), program Talent centra Njemačkog nogometnog saveza i nekih evropskih škola koje imaju tradiciju npr. češka škola i škola FC Ajax, FC Manchester United.

Koncept se zasniva na mladim trenerima koji su još aktivni fudbaleri, a imaju trenersku školu i planiraju karijeru u tom pravcu uz konstantno ulaganje u obrazovanje i primjena metoda i programa na sve uzraste od 5-15 godina. Škola ima cilj postati reprezentativna ali i dostupna svima. Rad škole se odvija pod stručnim nadzorom trenera, kao i Direktora škole Marjana Đurića, a krajnji cilj je da se uz kvalitetan rad, jedinstven na ovim prostorima izbruse igrači za velike Evropske klubove, kao što su Barcelona, Bayern, Manchester United itd.

Uz mlade trenere koji su čak još uvijek aktivni fudbaleri, ali i diplomci Fakulteta za sport i fizičku kulturu kao i menadžment koji školu vodi po principu transparentnog i modernog upravljanja sportskim klubom i školom uz konstantna ulaganja u razvoj, sigurni smo da smo uspijeli već dovoljno jer smo se pokrenuli i poveli loptu ka VAMA...

MI SMO KLUB 7
PRIDRUŽITE SE KLUBU!!!

TRENERSKI TIM:

Marjan Đurić, Direktor škole i kluba, Trener fudbala-nogometa, Specijalista za timski i individualni rad, +387 61 179 003

Amir Spahić, Prof. za sport i tjelesni odgoj, Licencirani trener NFSBiH - "A" Licenca, Trener , +387 62 900 248

Admir Galić, Prof. za sport i tjelesni odgoj, Licencirani trener NFSBiH - "A" Licenca, Trener, +387 61 344 028

Jasminko Brčinović, Prof. za sport i tjelesni odgoj, Trener, +387 61 280 137

Edis Zuko, Prof. za sport i tjelesni odgoj, Trener golmana, +387 62 411 911