PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Fiat - Lancia Klub BiH

SARAJEVO,

Fiat - Lancia Klub BiH

Adresa
Mjesto 71000 Sarajevo
Telefon
Fax
E-mail
Web http://fiat-lancia.co.ba/

 

Klub možete pronaći i u sportovima:

 

Opis kluba

Fiat-Lancia Klub BiH  okuplja ljubitelje automobilizma, a prije svega poklonike marki Fiat i Lancia.

Ne morate imati tjuniran automobil, ili na bilo koji drugi način izmenjeno fabričko stanje Vašeg automobila da bi ste postali član Fiat-Lancia Kluba BiH .
Ne morate uopšte imati ni auto…
Dovoljna je Vaša dobra volja, Vaša želja da se družite sa ostalim članovima, razmjenjujete mišljenja…a, određeni model Fiat ili Lancia automobila ćete ionako već jednom kupiti, u to ne sumnjamo ;)

Uključite se u rad našeg Foruma, i tako iz prve ruke saznajte sve što Vas interesuje o određenom modelu, upoznajte nove ljude…
Ako razmišljate o kupovini automobila, najbolje savjete ćete upravo dobiti od ljudi koji godinama voze Fiat ili Lancia automobile.
Ako imate problema sa svojim serviserima, saznajte koje servise Fiat-Lancia Klub BiH preporučuje zbog njihovog znanja i kvaliteta rada.

Jednostavno, sve što Vas zanima o Fiat ili Lancia automobilima, možete od nas saznati.

Fiat-Lancia Klub BiH  će obezbediti svojim članovima popuste i druge beneficije u prodavnicama auto-dijelova, prodavnicama dodatne opreme za automobile, kod servisera…
Pratite naš rad na zvaničnom sajtu i forumu Fiat-Lancia Kluba BiH , i bićete uvijek pravovremeno obavješteni o aktivnostima Fiat-Lancia Kluba BiH .

Članstvo u Fiat-Lancia Klubu BiH  je dobrovoljno.
Članovi Fiat-Lancia Kluba BiH mogu postati svi punoljetni građani.

Foto galerija je trenutno prazna.