PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Društveni salsa klub El Paso

SARAJEVO, Drinska 138

Najveselija salsa družina

Društveni salsa klub El Paso

Adresa Drinska 138
Mjesto 71000 Sarajevo
Telefon 061 141 764
Fax
E-mail zoka128@gmail.com
Web www.dsk-elpaso.com

 

Klub možete pronaći i u sportovima:

 

Opis kluba

Drustveni salsa klub El Paso osnovan je 2010. godine od strane Zorana Matica i njegove devojke Gordane Vojic na nagovor zaljubljenika salse, koji su htjeli da pohadjaju casove kod njega. Od tog momenta pa do danas, kroz klub je proslo preko 500 polaznika, te smo za kratko vrijeme postali jedan od najpopularnijih salsa klubova u državi. Zoran Matic je prvi put zaplesao salsu 2006. godine. Od tada salsa mu je postala sastavni dio zivota, i kao što on sam kaze, donijela mu je mnogo srece i jako puno iskrenih prijatelja u njegov zivot! Visestruki je ucesnik na festivalima na prostoru bivse drzave, a bio je u dva navrata pomocnik organizatoru vrlo uspjesnom Sarajevo Salsa Congress-u 2009. i 2010. godine!

U drustvenom salsa klubu El Paso mozete nauciti Salsu (LA i Cuban Salsu), Ruedu de Casino, Bachatu, Kizombu, Merengue, Argentinski tango.

Casovi se organizuju za odrasle uz mogucnost organizovanja privatnih casova, casova za mladence i posebnih grupa.

Prostorije kluba odišu mirisom prijateljstva i ljubavi, a mjesto je gdje mozete naci i svoju srodnu dusu. Utociste je mnogima koji zele da se sklone od svakodnevnice i stresa, tako da su salsa i ostali karipski plesovi sjajna antistres terapija!

Glavni instruktori u DSK El Paso su Ivona Piplica - Parac i Zoran Matic, instruktori sa visegodišnjim iskustvom, te suosnivaci kluba:
Emir Hadzihasanovic, Enisa Hadzovic i Gordana Vojic!!!

Zajedno sa nama do iskrenog prijateljstva, odlicne kondicije i zavidne linije!

Foto galerija je trenutno prazna.