PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Borilački klub Fenix

BANJA LUKA, Banović Strahinje 11

Vrhunski uslovi za bavljenje borilačkim sportovima

Borilački klub Fenix

Adresa Banović Strahinje 11
Mjesto 78 000 Banja Luka
Telefon 387 066 457 001, 387 66 457 001
Fax
E-mail vasicdjordje@hotmail.com
Web www.fenixmma.com

 

Klub možete pronaći i u sportovima:

 

Opis kluba

Borilački klub FENIX pruža vrhunski ambijent i uslove u kojima ljudi bez obzira na prethodno iskustvo, godine ili trenutnu kondiciju uče Mješovite borilačke vještine (MMA – Mixed Martial Arts) koje u svojoj osnovi imaju Rvanje, Brazilski Jiu Jitsu, Judo, Boks i Muay Thai.

Učenje i vladanje borilačkim vještinama olakšano je činjenicom da je Klub je opremljen vrhunskim salama i uslovima za vježbanje, gdje ćete uz pomoć kompetentnih trenera s dugogodišnjim iskustvom u borilačkim sportovima brzo postići željene rezultate.

Za najmlađe polaznike organizjemo kurseve Karate-a, Judo-a i Brazilske Jiu Jits-e kao osnove za ulazak u veliki svijet Mješovitih borilačkih vještina.

Naša vizija je stvaranje vrhunskih sportista i zdravih pojedinaca članova našeg društva kroz sportske aktivnosti! Vaš lični uspjeh je naše zadovoljstvo! Pridružite nam se!!!

Treninzi su prilagođeni i namijenjeni kako vježbačima u vrhunskoj formi koji žele efikasne i takmičarske treninge, tako i polaznicima koji se po prvi put sreću sa ovim sportom, ili jednostavno žele trenirati zbog zdravlja, fitnessa ili zabave.

Naš trenerski kadar je sposoban da izađe u susret svim potrebama klijenata.
Imena trenera i stručne kvalifikacije: Đorđe Vasić, majstor borilačkih vještina, Karate, Brazilski Jiu Jitsu

Foto galerija je trenutno prazna.