PREPORUČUJEMO REKREACIJU:

Auto-moto klub Posavac

ORAšJE, VIII ulica b.b

Mi smo prijatelji motorizacije

Auto-moto klub Posavac

Adresa VIII ulica b.b
Mjesto 76270 Orašje
Telefon 031 713 346
Fax
E-mail amkposavac@tel.net.ba
Web www.mk-posavac.com

 

Klub možete pronaći i u sportovima:

 

Opis kluba

Auto-moto klub "Posavac" Orašje je samostalna, nestranačka, interesna društvena udruga dragovoljno udruženih vlasnika i vozača  na motorni pogon te drugih građana – prijatelja motorizacije radi zadovoljavanja osobnih i zajedničkih potreba i interesa.

AMK  je izrastao iz Moto kluba "Posavac" Orašje čije postojanje i tradicija sežu daleko unazad. O začecima, prvim motociklistima, tijeku aktivnosti i drugom informirajte se u knjizi "Povijest motociklizma općine Orašje". Istu možete nabaviti u Klubu.Klub danas raspolaže namjenski izgrađenim prostorom za auto, moto i karting natjecanja u površini od 50 duluma. Ima u funkciji 0 – 24 sata SPI bazu (Služba pomoći i informacija) sa vozilima za pomoć na cesti i vuču oštećenih ili vozila u kvaru.

Obavljamo javne ovlasti izdavanja međunarodnih vozačkih dozvola i dozvola za upravljanje tuđim vozilom. 

Već 8 godina za redom AMK "Posavac" Orašje je realizirao sve preventivne aktivnosti organizirane u zajednici sa AAMKBIH-om i svih tih godina smo najuspješniji i po obimu i po kvaliteti u akciji "Sigurno u prometu" u kojoj se natječu učenici III do V razreda Osnovnih škola u poznavanju prometnih pravila i vještini upravljanja biciklom.
Pripadnici naših ekipa su svih 8 godina pobjednici na međužupanijskim natjecanjima i kao takvi pobjeđivali  i na državnim prvenstvima u BiH te 4 puta bili i na europskom natjecanju kao predstavnici Bosne i Hercegovine. Ovo, sada već tradicionalno natjecanje se uspješno nastavlja. Za svaku pohvalu je dosadašnja uspješnost učenika vođenih od strane nastavnika Džojić Ilije iz OŠ iz Donje Mahale i Bajrić Zahida iz OŠ iz Odžaka. 

Školu kartinga završilo je 8 učenika i sa nestrpljenjem očekuju izgradnju karting staze  za aktivnost i natjecanja.

Foto galerija je trenutno prazna.